Header

Johnny Depp jep për bamirësi paratë e Amber Heard

Johnny Depp po i dhuron paratë nga ish-gruaja Amber Heard për disa kauza shumë të vlefshme.

Një burim i afërt me aktorin e Pirates of the Caribbean i tha ‘ET’ se aktori do të shpërndajë pjesë të pagesës prej 1 milion dollarësh nga Heard në pesë organizata të ndryshme bamirësie, me 200,000 dollarë për çdo bamirësi. Organizatat bamirëse që Depp ka zgjedhur variojnë nga ato që përfitojnë fëmijët e sëmurë, duke ruajtur mjedisin dhe ato që ofrojnë strehim të sigurt për komunitetet e nënshtruara.

Organizatat bamirëse përfshijnë Make-A-Film (aktorë, shkrimtarë, regjisorë dhe producentë me fëmijë që po luftojnë me sëmundje kërcënuese për jetën ose të rënda), The Painted Turtle(një organizatë që është pjesë e trashëgimisë së Paul Newman dhe ofron një jetë në ndryshim përvojë kampi falas për fëmijët e sëmurë, duke i frymëzuar ata të arrijnë përtej sëmundjes së tyre), Red Feather (i cili bashkëpunon me komunitetet indigjene për të zhvilluar dhe zbatuar zgjidhje të qëndrueshme dhe me ndikim të strehimit), Teitaroa Society ( që siguron që komunitetet ishullore dhe bregdetare të kenë një të ardhme ), dhe Amazonia Fund Alliance (e cila ndihmon në financimin e projekteve të disa prej organizatave jofitimprurëse braziliane më të rëndësishme si SPVS, SOS AMAZÔNIA, Instituti ALOK).

Aktori ngriti një padi 50 milionë dollarësh për shpifje kundër Heard në mars 2019 pasi Washington Post publikoi një shkrim që ajo shkroi se ishte viktimë e dhuunës në familje. Emri i tij  nuk u përmend në artikull, megjithatë, historia doli pas divorcit të tyre. Pas disa javësh në sallën e gjyqit, juria përfundimisht mori anën e Johnny në qershor të vitit 2022 dhe aktorit 60-vjeçar iu dha 10 milionë dollarë dëmshpërblim dhe 5 milionë dollarë dëmshpërblim. Dëmet ndëshkuese, megjithatë, më vonë u reduktuan në 350,000 dollarë në përputhje me kufirin ligjor të shtetit.

You may also like ...