Header

Filmi “Barbie” mund të kalojë 1 miliardë $ fitime këtë fundjavë

Filmi “Barbie”po thyen çdo rekord të mundshëm!

Suksesi i filmit më të ri “Barbie” nuk të ndalur. Deri të martën, filmi i Greta Gerwig ka fituar 795 milionë dollarë në mbarë botën.

Ky fitim është arritur më shpejt se filmi i “Super Mario Bros” dhe “Top Gun: Maverick”, të cilëve iu deshën 18 ditë për të goditur vlerën prej 574.1 milionë dollarë dhe 718.7 milionë dollarë.

Barbie ditën e sotme ka arritur në vlerën e 850 milion dollarë.

 

You may also like ...