Header

Joey Essex mohon lidhjen me Rita Orën

Ai u fotografua duke u larguar nga apartamenti i Rita Orës pak ditë më parë pasi kishin kaluar së bashku një natë të lumtur me miqtë e tyre në qytet.

Por pavarësisht hipotezave që u dhanë nga gazetat britanike, ylli televiziv Joey Essex insiston që nuk ka asgjë mes tij dhe këngëtares shqiptare, pos një miqësie shumë të mirë, shkruan The Sun.

Duke folur për fotografitë e përbashkëta që u shpërndanë në internet, ai tha: “Ne e njohim njëri-tjetrin prej viteshdhe jemi shokë” u shpreh ai

You may also like ...