Header

Harroi tekstin e këngës gjatë koncertit ‘LIVE’, ja si reagoi Adele

Ne mund të harrojmë tekstet e këngëve të saj, por vetë Adele nuk duket se po bën të njëjtën gjë, të paktën kur është e lodhur.

Gjatë një prej shfaqjeve të fundit të yllit legjendar në Las Vegas, ajo harroi tekstin e këngës “I Drink Wine” nga albumi i saj 30 dhe i kërkoi ndihmë audiencës. Pasi këndoi një varg të këngës, sipas një videoje të filmuar nga fansat e shpërndarë në internet, Adele ndaloi së kënduari dhe tha: “Kam harruar tekstin“.

“Kjo më kushtoi pesëdhjetë dollarë mbrëmë”, vazhdoi me të qeshur 35-vjeçarja, përpara se t’i drejtohej një fansi në audiencë. ” Më kujto vargun tim “.

Fansi mbaroi vargun për të dhe Adele tha: “Mirë, le ta kthejmë dhe të fillojmë përsëri, apo jo? ” Në fakt, ajo më pas i ofroi 50 dollarë audiencës për të kënduar vargun dhe për t’i dhënë këngëtares nxitjen që ajo kërkonte”.

Më pas filloi të improvizonte dhe të mendonte një shaka për t’i thënë audiencës të “blejë” pak kohë duke u përpjekur të kujtojë rreshtin.

Sapo grupi i produksionit ishte gati për të rifilluar këngën, ajo bëri sikur prezantohej para publikut sikur shfaqja sapo kishte filluar. E qeshura mbushi dhomën dhe ajo këndoi “Unë pi verë” siç ishte planifikuar me tekstin që ngadalë i kthehej në mendje.

You may also like ...