Header

Eminem ndez ‘Oscars’

Surpriza më e madhe e ceremonisë së 92-të e çmimeve Oscars, ishte ngjitja në skenë e reperit Eminem , për të performuar hitin e tij “Lose Yourself”. Habia u shpreh qartë në portretin e të pranishmëve, të cilët me të drejtë menduan se eminem s’kishte asnjë lidhje këtë vit me Oscars, pasi nuk ishte nominuar gjëkundi. Por kjo nuk i pengoi që në fund të performances së tij, te gjithë të pranishmit të ngriheshin në këmbë dhe ta duartorkitnin për minuta të tëra.
https://www.instagram.com/p/B8Xskr5Jmcc/

You may also like ...