Header

Eleni në festën e Elton John për Oscars

Eventet e mëdha botërore përveç spektaklit, njihen edhe pas festat që organizohen nga personazhe të ndryshme publike.

Mbrëmë, një e tillë ishte e organizuar nga Elton John dhe aty mori pjesë edhe një këngëtare me origjinë shqiptare.

Është fjala për Eleni Foureira e cila tashmë edhe hyrë edhe tregun ndërkombëtar të muzikës.

Artistja dukej tejet joshëse në një veshje të Celia Krithariot dhe ende nuk e dimë nëse ishte si e ftuar, apo performoi për të pranishmit.
https://www.instagram.com/p/B8Ys-m9ARZL/

You may also like ...