Header

E gjithë bota po kryqëzon Cristiano Ronaldo pasi leu thonjtë e këmbës

Cristiano Ronaldo është rikthyer sëriah në qendër të vëmendjes, kësaj herën nën lupën e kritikave pasi futbollist leu thonjtë e këmbës dhe e gjithë bota nisi ta kritikojë!

Georgina Rodriguez postoi foto nga pushimet familjare me Ronaldo-n dhe fëmijët e tyre, mirëpo sytë na shkuan të gjithëve tek këmbët e Ronaldos.

Njerëzit nisin të komentojnë e të habiten me veprimin, duke i kërkuar edhe “llogari” Ronaldo-s për lyerjen e thonjve të tij të këmbëve.

S’dimë nëse kjo ka qenë dëshira e tij apo “eksperiment” i fëmijëve, megjithatë të shohësh një futbollist me thonjtë e lyera, duket pak funny!

You may also like ...