Header

Ed Sheeran dokumentar mbi jetën private: E sikletshme ta shikoj

Musician Ed Sheeran leaves federal court in New York, US, on Tuesday, April 25, 2023. Sheeran will have to convince a New York federal jury that his 2014 hit song "Thinking Out Loud" didn't copy from Marvin Gaye's classic soul groove "Lets Get It On," the latest trial in an increasingly litigious music industry. Photographer: Yuki Iwamura/Bloomberg via Getty Images

Këngëtari Ed Sheeran festoi publikimin e dokumentarëve të tij të rinj në New York ndërsa vazhdon të luftojë një çështje të të drejtës së autorit.

Familja e Marvin Gaye pretendon se Sheeran kopjoi këngën klasike të Gayle, “Let’s Get it On” – në gjykatë Sheeran i quajti pretendimet “fyese”. Nëse Sheeran rezulton përgjegjës, do të ketë një gjykim të dytë për të përcaktuar shumën e dëmit.

Fituesi i Grammy tha se seriali nuk është një “pjesë propagandistike” dhe u besoi producentëve për të bërë diçka të ngjashme.

“Këtu shfaqen një sërë filmimesh. Është një dokumentar vërtet i bukur. Është e sikletshme për mua ndonjëherë ta shikoj, por mendoj se njerëzit do të lidhen me të.”

Seriali me katër pjesë i prezanton fansat me një anë private të Sheeran-it që ai mendonte se nuk do ta ndante kurrë. I gjithë seriali do të fillojë transmetimin në Disney që nga 3 Maji.

You may also like ...