Header

Djali i Brad Pitt uron aktorin me fjalët ofenduese për ‘Ditën e Babait’

Pax, djali i çiftit të njohur, Angelina Jolie dhe Brad Pitt ka shpërthyer ndaj të atit, duke e quajtur “tr*p të klasit botëror”. Në një foto të publikuar në rrjetin social “Instagram”, 19-vjeçari, “uroi” aktorin për Ditën e Babait, duke e ofenduar atë.

“Gëzuar Ditën e Babait këtij tr*pi të klasit botëror. Ti, herë pas here, e tregon se je një njeri i tmerrshëm dhe i neveritshëm. Nuk ke konsideratë dhe as empati për 4 fëmijët e tu, që dridhen nga frika në prezencën tënde. Nuk do e kuptosh kurrë dëmin që ke bërë ndaj familjes sime sepse je i paaftë që ta bësh këtë. Ti e ke bërë jetën e njerëzve të mi të afërt një ferr (në mënyrë të vazhdueshme). Ti mund t’i thuash vetes dhe botës ç’të duash, por e vërteta do të dalë në dritë. Ndaj, gëzuar Ditën e Babait, ti qenie e tmerrshme njerëzore”, shkroi ai.

Llogaria e Pax në “Instagram” ishte private dhe mendohet se postimi është bërë screenshot nga miqtë e 19-vjeçarit. U mendua edhe se llogaria nuk ishte e djalit, por më pas, “Daily Mail” konfirmoi se ishte llogaria e tij personale, të cilën e përdorte për miqtë dhe familjarët e afërt.

You may also like ...