Header

Del në treg libri i dytë i Kobe Bryant

Disa kohë më parë lajmi se Kobe Bryant me vajzën dhe disa persona të tjerë humbën jetën tragjikisht në një aksidenr me helikopter, tronditi të gjithë njerëzit. Pa dyshim ata që e kanë vuajtur më shumë janë njerëzit e tij të afërt, bashkëshortja dhe vajzat. Së fundmi Vanessa ka bërë me dije se libri i Kobe “The Wizenard Series: Season One” është hedhur në treg. Libri është publikuar ditën e martë dhe ky është i dyti që mban emrin e Kobe.

Më 19 mars të vitit 2019 legjenda e basketbollit botoi librin e tij të parë me titull “The Wizenard Series: Training Training” , i cili u lexua nga mijëra njerëz në të gjithë botën. Ky është një mision i çuar deri në fund nga Vanesa, për të mbajtur gjallë kujtimin e Kobe.

You may also like ...