Header

Jashtë funksionit faqja pornografike që ofroi filma falas

Një faqe pornografike në Japoni, ka pësuar “dyndje klikimesh”, pas njoftimit se kishte lëshar mbi 200 filma falas për përdoruesit, për ta bërë sa më të bukur qëndrimin e tyre në shtëpi si pasojë e koronavirusit.

Por faqja, ka dalë “jashtë funksionit” për disa orë dhe shkak për këtë janë bërë miliona vizitorë që kanë klikuar për të përfituar këtë shërbim, shkruajnë mediat e huaja.

Faqja, ofroi falas 200 pjesë nga seritë e saj për përdoruesit nga 13 marsi deri më datë 31, për të relaksuar në këtë formë vizitorët që qëndrojnë në shtëpi, si pasojë e COVID-19. Megjithatë, mediat lokale raportojë se pak orë pas njoftimit, faqja ka dalë “jashtë funksionit”, për disa orë për shkak të “trafikut” të përdoruesve.

You may also like ...