Header

Dasma e Princeshës Beatrice shtyhet për të tretën herë

Pas skandalit në të cilin u përfshi Princi Andrew, Princesha Beatrice u detyrua të shtynte dasmën dhe fejesën e saj që ishte parashikuar të zhvillohej në muajin dhjetor të vitit të kaluar. Më pas, vendimi i kushëririt të saj, Harry-t dhe Meghan-it për të hequr dorë nga detyrat mbretërore, bënë që fejesa e princeshës të mbetej në hije dhe të shtyhej sërish.

Mirëpo, duket se dasma do të shtyhet sërish. Kësaj radhe shkak është bërë pandemia globale e koronavirusit. Kjo gjë ende nuk është konfirmuar nga Pallati Mbretëror, por është më se e pritshme, duke qenë se Mbretëresha Elizabeth ka anuluar i festat e përvitshme në Buckingham Palace, si pasojë e gjendjes në Mbretërinë e Bashkuar dhe në botë.

You may also like ...