Header

Bëri publike lidhjen e saj, Enca reagon ndaj komenteve negative për partnerin

Enca dhe partneri i saj Mickey Neblett kanë vendosur ta bëjnë publike lidhjen e tyre nëpërmjet një video me momente të shkëputura nga pushimet e tyre, ku shkëmbenin puthje dhe përqafime.

Mirëpo, këngëtarja nuk ka hasur vetëm mbështetje, por shumë komente negative mbi etnicitetin dhe ngjyrën e lëkurës së partnerit.
Lidhur me këtë, Enca ka reaguar nëpërmjet një ‘story’ në Instagram, ku shkruan:

“Pse i bardh, pse i zi? Pse i huaj, pse malok? Pse plak, pse i ri? Pse te pasur, pse te varfer… Me pak urrejtje. Me shume dashuri. Ju premtoj qe jeta eshte shume e bukur kur jeton per veten”

 

You may also like ...