Header

Burj Khalifa e Dubait flet shqip

Qiellgërvishtësja më e madhe në botë, Burj Khalifa e Dubait, u ndriçua në shenjë solidariteti me ngjyrat e flamurit të Kinës, Italisë dhe Spanjës, vendeve më të prekura nga koronavirusi.

Po ashtu, këtë javë u shfaq edhe shprehja “Jemi të gjithë në këtë së bashku”, në gjuhët e të gjitha vendeve të prekura nga COVID-19, përfshirë edhe gjuhën shqipe.

https://www.instagram.com/p/B-P9FhlnzpK/

You may also like ...