Header

Ben Affleck tregon filmin më të keq të karrierës së tij

Ben Affleck ka publikuar filmin e tij të pestë si regjisor, ‘Air’. Së fundmi ai ka rrëfyer në një intervistë me prezantuesin James Corden se cili ishte, për të, roli më i keq i karrierës së tij të gjatë. Affleck kujtoi performancën e tij të tmerrshme në filmin e vitit 1992 Buffy the Vampire Slayer .

Ai tregoi gjithashtu se kur pa filmin ishte i befasuar kur zbuloi se zëri i tij ishte dubluar në skenën në të cilën ai shfaqet. “Kisha një linjë, po luaja basketbollistin”, rrëfeu Affleck për përvojën e tij në film, pasi fillimisht vuri në dukje se në rininë e tij humbi disa punë për shkak të vonesës.

“U ndjeva shumë e frikësuar dhe më pas kur shkova për të parë filmin me miqtë e mi… dukej shumë ndryshe. Dhe në atë moment kuptova se ata riregjistruan linjën time të dialogut. Ishte kaq keq. Ata kishin nevojë për mua në skenë, por mesa duket regjisori tha se nuk mund ta dëgjonte më zërin”.

You may also like ...