Header

Edhe në libër, Ilary Blasi zbulon të vërtetën e saj për fundin e dashurisë me Tottin

Pas filmit dokumentar në Netflix, ‘Unica’, Ilary Blasi ka ende diçka për të thënë dhe treguar për marrëdhënien dhe divorcin me ish-futbollistin,Francesco Totti.

‘Che Stupida’ La mia verità, libri i saj që do të jetë në librari që prej 30 janarit. Dhe nëntitulli nuk lë asnjë dyshim për përmbajtjen e tij: “E vërteta ime”.

“Miqtë më quajnë “Princesha e Akullit”. Dhe jo sepse i mbaj shpesh flokët në të njëjtën ngjyrë si Elsa nga Frozen, por sepse nuk e lë veten të mbizotërohem nga emocionet”: ja si e prezanton librin e saj në Instagram Ilary Blasi.

Dhe debutimi i saj si shkrimtare mund t’i kushtohej vetëm historisë dhe dashurisë me ish-burrin e saj:

“Në fillim të nëntorit më zuri gjumi në krahët e Francescos, të nesërmen në mëngjes u zgjova me dikë që i ngjante shumë, por nuk ishte ai. I turpshëm, i largët, i munguar, në kërkim të justifikimeve për të dalë: një darkë me miqtë, një lojë letrash apo futboll..”, shkruan ajo mes faqeve.

“Unë i jetoj ato (emocionet)plotësisht, le të jemi të qartë. Lumturi, trishtim, entuziazëm, nostalgji, dhimbje… I lë të më mbushin, por ruaj urën komanduese të anijes: ajo hapësirë ??duhet të mbetet e pastër për veprim, në rast të ngjarjeve të papritura. Kisha përshtypjen se një valë e errët po përhapej brenda meje dhe po arrinte te ura. Asnjëherë nuk më është dashur ta detyroj veten të qëndroj racionale, atë herë po”, shpjegon ajo në Instagram.

Sepse fundi i një dashurie të madhe që solli tre fëmijë dhe shumë vite bashkë nuk është kurrë i lehtë për t’u kapërcyer. “Kanë qenë dymbëdhjetë muaj të tmerrshëm, por edhe intensiv, në të cilët zbulova veten, burimet e mia. Unë mbijetova por jo vetëm kaq: jam ende në këmbë”, shton ajo. Dhe duke paraqitur të vërtetën e librit të saj ajo thekson: «Che Stupida(Sa budallaqe)» është një histori dhimbjeje dhe rilindjeje, e imja. Me një fund të papritur”.

Ilary Blasi, un libro sulla sua storia con Totti: i primi dettagli |  Gazzetta.it

You may also like ...