Header

Arsyeja pse Joe Jona kërkoi ndarjen nga Sophie Turner

Ndarja e publikuar e Joe Jonas dhe Sophie Turner është rrethuar nga thashetheme gjatë javëve të fundit.

Një burim ka thënë se Joe ka dëgjuar Sophie duke folur keq për të nga kamera e instaluar në derë dhe më pas, vendosi që të kërkonte divorcin.

Sophie Turner thyen heshtjen pasi konfirmoi ndarjen me Joe Jonas

Vërejtja e Sophie Turner për ish-in e saj Joe Jonas thuhet se e bëri atë të kuptonte se martesa e tyre kishte mbaruar dhe të kërkonte divorc.Pasi muzikanti i Jonas Brothers u nda zyrtarisht nga Sophie më 5 shtator, u raportua se ai kishte parë ose dëgjuar diçka në një kamerë Ring që çoi në vendimin e tij.

Detajet e plota të asaj që dyshohet se pa Joe nuk janë zbuluar.

Megjithatë, një burim i brendshëm pohoi se ai e kapi Sophie duke e folur keq për të në kamera.

Sa i përket arsyetimit të Sofisë për përfundimin e martesës, të afërmit e saj kanë pohuar se ajo kishte filluar të ndihej e grabitur nga jeta e saj shoqërore.

“Ajo ndihet sikur jeta e saj ka ngecur pas Game of Thrones dhe po ashtu edhe jeta e saj personale. Që kur erdhën fëmijët, ajo ndihet e bllokuar.”

Që nga kjo javë, Sophie dhe Joe tani kanë marrë një vendim të përkohshëm se ku do të qëndrojnë dy vajzat e tyre gjatë betejës së tyre të vazhdueshme për divorc.

You may also like ...