Header

Adele zbulon filmin e preferuar për vitin 2023!

Ylli i muzikës Adele ka zbuluar filmin e saj të preferuar. Bëhët fjalë për “The Iron Caw” me Zac Efron.

“Natyrisht që ka shumë filma të mrekullueshëm, por nëse nuk e keni parë, ‘Iron Claw’ ishte filmi im i preferuar i vitit. Nuk e di nëse shumë prej jush e kanë parë. Është një familje shumë e famshme amerikane e mundjes. Maestro ishte i mrekullueshëm. Ata ishin të gjithë të mrekullueshëm. Më ka mahnitur Zac Efron në ‘The Iron Claw’ dhe në fund kam qarë për dy orë. Kështu që filmi im i preferuar i vitit është “Iron Claw”, tha Adele.

Efron luan si Kevin Von Erich në film, i cili tregon historinë e ngritjes dhe rënies së familjes Von Erich, një dinasti e mundjes që ka pasur një ndikim të madh në sport nga vitet 1960 deri në ditët e sotme.

Kujtojmë që Adele ka konfirmuar martesën e saj me Rich Paul. Thuhet se Adele dhe Rich Paul kanë nënshkruar një marrëveshje paramartesore për të mbrojtur pasurinë e saj prej 220 milionë dollarësh.

You may also like ...