Header

Rita Ora u dërgon mesazh shqiptarëve

Në kohën kur të gjithë po përballemi me virusin vdekjeprurës COVID-19, nuk mungojnë as video-mesazhet inkurajuese nga artistët që jetojnë dhe veprojnë jashtë trojeve shqiptare.

Një mesazh së fundmi për shqiptarët e ka dërguar edhe Rita Ora.

Video-mesazhin e saj e ka shpërndarë në llogarinë zyrtare, Instagram, kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj.

“Rrini në shtëpi, lani duart e mos kini frikë – një mesazh i thjeshtë nga Rita Ora për të gjithë në betejën mjekësore dhe mendore ndaj Coronavirus, COVID19”, ka thënë ajo, ndërsa ka shtuar se na do shumë…

You may also like ...