Header

Selena Gomez sqaron një herë e mirë për “Rolling Stone” nëse do të tërhiqet apo jo nga muzika!

Selena Gomez u bë virale në janar kur tha se mund të tërhiqej nga muzika pas publikimit të albumit të saj të ardhshëm. (Nuk ishte gjithashtu hera e parë që ajo nxori idenë.) Por tani, në një intervistë të re me Rolling Stone, Gomez ka sqaruar se në fakt nuk ka në plan të ndalojë tërësisht karrierën e saj muzikore. Ajo aktualisht po i jep përparësi aktrimit.

“Mendoj se është e natyrshme që njerëzit të bëjnë pushime, por mendoj se për mua, ka një aspekt krejtësisht tjetër në jetën time, krenarinë dhe gëzimin”, tha Gomez. “Më pëlqen filmi. Unë e dua TV. Thjesht ndihem sikur nuk kam bërë shumë nga gjërat që dua të bëj në atë hapësirë. Nuk është se është ‘jo, kurrë’ [për muzikën], është më shumë që unë do të doja ta eksploroja atë botë pak më shumë dhe të kem kohë për ta bërë këtë.

Me aktrimin konkretisht, “Më pëlqen të luaj role për të cilat duhet të luftoj, jo ato që më jepen. Unë jam duke shkuar për gjërat që me të vërtetë më frymëzojnë.”

Sa i përket albumit të saj të ardhshëm, Gomez pranoi se nuk ishte e sigurt nëse do të dilte në 2024 apo jo, por “shpreson” që do të ndodhë. Muzika e saj e re po vjen “nga një vend besimi” dhe pasqyron “gëzimin dhe kuriozitetin” e saj. Ajo shtoi: “Një pjesë e imja ndihet sikur më në fund jam në një vend të mirë me gjithçka në jetën time.”

Selena Gomez On New Single 'Love On,' Her Album, Linda Ronstadt Biopic

 

Selena Gomez on 'My Mind and Me' Documentary, 'Only Murders,' New Music

Selena Gomez: Six Takeaways From Rolling Stone Cover Story

You may also like ...