Header

Taylor Swift shet avionin privat! Arsyeja?

Taylor Swift kohët e fundit ka shitur një prej avionëve të saj privatë, një Dassault Falcon 900, mes raporteve për përpjekjet e saj për të kufizuar gjurmimin e fluturimeve.

Autoriteti Federal i Aviacionit konfirmoi ndryshimin e pronësisë më 30 janar. Ndërsa detajet e transaksionit mbeten të pazbuluara, një Dassault 900 i ri mund të kushtojë deri në 44 milionë dollarë.

Swift tani zotëron një avion privat, një Dassault 7X, me një kabinë dhe kapacitet më të madh pasagjerësh. Planet për të udhëtuar të Swift janë të shumta, duke përfshirë koncertet e ardhshme në Tokio dhe një udhëtim për të mbështetur të dashurin e saj në Super Bowl në Las Vegas.

Duke pasur parasysh preferencën e saj për avionët privatë, shqetësimet për ndikimin mjedisor janë shfaqur, veçanërisht pas raportimeve për emetimet e larta të karbonit nga avionët e saj privatë. Zëdhënësi i Swift zbuloi blerjen e saj të kredive të karbonit për të kompensuar këtë, por kritikat kanë vazhduar.

You may also like ...