Header

Stërmbesa e Skënderbeut sjell “Tøngue Tied”

Sofia Kastrioti, stërmbesa e heroit kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu publikon këngën më të fundit të saj “Tøngue Tied” (Me gjuhe të lidhur). Ajo jeton në Australi që prej 1990 kur familja e saj u zhvendos nga Italia. Sofia nisi të merret me violinë kur ishte në moshën 4 vjeçare dhe më pas me këngë të cilat i shkruante vetë.

Ajo ka kënduar dhe shumë këngë patriotike shqiptare.

“Tøngue Tied” është publikuar së fundmi në youtube dhe ne ju ftojma të dëgjoni e ti bëni share.

Në 2016, Sofi ka vizituar dhe Tiranën dhe besojmë se nuk do të jetë kjo vizita e fundit.

You may also like ...