Header

Slloveni/ Del në ankand krevati ku fjeti Cristiano Ronaldo për një natë

Hoteli ‘Grand Plaza’ në Lubjanë ka nxjerrë në ankand, për qëllime bamirësie, krevatin ku ka fjetur Cristiano Ronaldo gjatë qëndrimit të tij në Slloveni javën e kaluar kur luajti një ndeshje miqësore me Slloveninë si pjesë e kombëtares portugeze.

Shumë tifozë e kishin shpresuar mundësinë për t’i afruar dhe për t’i kërkuar një autograf apo edhe një foto, por mesa duket Cristiano Ronaldo kishte plane të ndryshme, pasi u largua nga Sllovenia menjëherë pas humbjes 2-0 në stadiumin Stozice.

Për këtë arsye, Hoteli Grand Plaza vendosi t’u ofrojë fansave më të mëdhenj të Ronaldos një dhuratë shumë të veçantë, e cila do të ketë edhe aspektin bamirës. Përkatësisht, në fund të muajit do të mbahet një ankand humanitar.

Çmimi fillestar i krevatit do të jetë 5,000 € (4,300 £), si ofertë fillestare, pasi pritet të ngrihet më shumë.

Slovenes are selling the Bed Cristiano Ronaldo slept in, and the Price is " Sky-High" - Sarajevo Times

You may also like ...