Header

Shqiptarja mahnit në ‘The Voice of Switzerland’

Lorena Beadini konkurroi në “The Voice of Switzerland”, ku të katër anëtarët e jurisë mbetën pa fjalë dhe shtypën butonin për ta pranuar atë në skuadrën e tyre.

Dhe jo vetëm që u kthyen por ata u ngritën të gjithë në këmbë pasi mbaroi performanca.

Lorena, vajza shqiptare 16 vjeçare ka kënduar “All About That Bas” dhe ia arriti qëllimit që të bënte të gjithë të ktheheshin edhe pse në fund ajo zgjodhi skuadrën e DJ Antoine.

Ky ishte vetëm fillimi pasi sfida e vërtetë e pret më tej Lorenën.

You may also like ...