Header

Sharon Stone ende begare, në kërkim të romancave: “Këtë vit dua të bie në dashuri”

Sharon Stone dëshiron që 2024 të jetë viti i saj i dashurisë dhe të njohë njeriun e jetës.

“Do të isha absolutisht i entuziazmuar nëse do të kisha një lidhje… Thjesht kaloj shumë nga koha ime duke pikturuar”, tha aktorja fituese e Golden Globe për The Times of London në një intervistë të botuar të premten.

Stone, e cila u bë një ikonë e viteve ’90 falë roleve të saj në filma si “Casino” dhe “Basic Instinct”, tha se ka provuar takimet në internet, por pa rezultat.

Ajo tha se kishte rënë në kontakt me dikë që ishte një kriminel i dënuar dhe  një tjetër të varur nga heroina.

Aktorja ka qenë e qartë se është në kërkim të një marrëdhënieje kuptimplotë dhe një “lidhjeje”, duke thënë: “Nuk doja të hyja në Tinder vetëm për t’u ndeshur me dikë. A e dini se çfarë dua të them? Është kaq e lehtë të ndeshesh me dikë. Ju nuk keni pse të shkoni në Tinder; ju shkoni në kafe. Nuk është e vështirë.”

Në vitin 1984, Stone u martua me producentin Michael Greenburg, por çifti u nda tre vjet më vonë.

Martesa e saj e dytë, me gazetarin Phil Bronstein, zgjati nga viti 1998 deri në vitin 2004.

Në një intervistë të vitit 2018 me revistën Grazia, Stone tha se ka pritshmëri të mëdha nga burrat në jetën e saj.

You may also like ...