Header

Rikrijohet skena dhe fustani i famshëm i Dianës

Emma Corrin, e cila luan Princeshën Diana në sezonin e 4-të teë “The Crown”, ka rikrijuar skenën ikonike të udhëtimin të saj në 1989 në New York City.

Aktorja është parë së fundmi në xhirime në Manchester, Angli, dhe sheshxhirimi u shndërrua në pamje të New York City.

Ajo ishte e veshur me fustanin e rikrijuar mbretëror me rruaza që ajo veshi në një gala bamirësie në Akademinë e Muzikës në Brooklyn në shkurt të vitit 1989.

Në këtë ngjarje, Princesha e Wales e ndoqi Operën Kombëtare të Wales duke interpretuar “Falstaff” të Verdi-it, sipas New York Times.

You may also like ...