Header

Pse Princ Harry nuk u shfaq në ballkonin e familjes mbretërore?

Ndërsa Princ Harry ishte i pranishëm në kurorëzimin historik të mbretit Charles III, ai nuk luajti shumë rol në ditën e madhe të babait të tij.

Harry ka munguar nga ballkoni i familjes mbretërore pas kurorëzimit dhe nuk ka pasur ndonjë rol të dukshëm gjatë ceremonisë. Ai u pa teksa hynte në ceremoni në Westminster Abbey të shtunën në mëngjes me kushërinjtë e tij, Princeshën Beatrice, princat Eugenie dhe Zara Tindall, si dhe bashkëshortët e tyre përkatës. Ai dukej me humor të mirë, duke buzëqeshur dhe duke biseduar me burrin e Beatrice, Edoardo Mapelli Mozzi.  Princ Harry gjithashtu iu bashkua kurorës duke recituar “Zoti ruaj mbretin Charles” pas kurorëzimit të babait të tij. Pas ngjarjes ai u largua i vetëm dhe pa bujë.

Ekspertja mbretërore Katie Nicholl i tha ET se mospjesëmarrja e Meghan në kurorëzimin ishte “ndoshta vendimi i duhur”. “Mendoj se po të kishte ardhur ajo me fëmijët, mendoj se gjithmonë ekzistonte rreziku që shfaqja e llojit të Sussex-it të kishte lënë në hije kurorëzimin”, tha Nicholl. “Unë mendoj se ka një mundësi shumë reale nëse ata do të kishin ardhur këtu, mund të kishte shumë debate dhe kjo do të ishte e tmerrshme.”

You may also like ...