Header

Pse Johnny Depp anuloi koncertin në minutën e fundit

Grupi i Johnny Depp dhe Alice Cooper, The Hollywood Vampires, anuluan në minutën e fundit koncertin e tyre në Budapest të martën.

Grupi, i cili gjithashtu përbëhet nga Joe Perry dhe Tommy Henriksen i Aerosmith, anuloi papritur koncertin në Papp László Budapest Sportarénadue për shkak të “rrethanave të paparashikuara”.

Fansat që prisnin në radhë në vend u alarmuan nga anulimi i papritur dhe të zhgënjyer që grupi nuk dha ndonjë shpjegim të mëtejshëm se pse nuk mund të performonin.

Deklarata, të cilën Johnny, 60 vjeç, e ndau gjithashtu në Instagram, lexonte: “Për shkak të rrethanave të paparashikuara, Vampires do të anulojnë koncertin e sotëm në Budapest.

Të gjitha biletat (të përgjithshme dhe VIP, duke përfshirë takimin dhe përshëndetjen) do të rimbursohen plotësisht. Ne i duam dhe i vlerësojmë të gjithë fansat që udhëtuan nga afër dhe larg për të na parë të luajmë dhe na vjen vërtet keq. Ju kërkojmë falje sinqerisht, The Hollywood Vampires”.

Edhe pse ai nuk tha nëse ishte një çështje mjekësore, fansat shprehën shqetësimin e tyre

Ndërsa, të tjerët ishin të zhgënjyer nga mungesa e arsyetimit pas anulimit të papritur.

You may also like ...