Header

Princi Harry xheloz për suksesin e Meghan Markle!

Princi Harry mund të jetë duke përjetuar ndjenja xhelozie dhe pasigurie për shkak të statusit në rritje të gruas së tij Meghan Markle, ndërsa ata riintegrohen në jetën e Hollivudit.

Gjatë një paraqitjeje publike së fundmi në eventin bamirës të Kevin Costner, Harry u shfaq i hutuar dhe i sikletosur, ndërsa Meghan plot vetëbesim. Ngjarja ishte e mbushur me personalitete të famshme si Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres dhe prindërit e Katy Perry-t, një mënyrë jetese me të cilën Meghan ishte mësuar para martesës së saj me Dukën.

Terapistja dhe ekspertja e marrëdhënieve Sally Baker, duke folur për “The Mirror”, pranoi se betejat e Harry-t janë të kuptueshme pasi fama dhe ndikimi i Meghan vazhdojnë të rriten.

“Është e kuptueshme që Harry mund të luftojë pasi gruaja e tij Meghan fiton famë dhe ndikim më të madh se ai”, vuri në dukje Baker. “Ai mund të ndihet i pasigurt, xheloz apo edhe i kërcënuar nga suksesi i saj. Megjithatë, me vetëreflektim dhe pjekuri, ai mund t’i përshtatet dinamikës së ndryshimit në mënyrë të shëndetshme.

Harry nuk duhet ta shohë suksesin e Meghan si një konkurrencë, por në vend të kësaj t’i shohë ata si një ekip që mbështesin njëri-tjetrin. Terapia mund t’i ofrojë Harrit një hapësirë për të përpunuar çdo emocion të vështirë ose pasiguri që lind”, shpjegoi ajo.

You may also like ...