Header

Për herë të parë në histori, Rihanna prezanton orën që vendoset në qafë

Për herë të parë në historinë e aksesorëve, është krijuar një orë, e cila vendoset në qafë.

Është pikërisht brandi i njohur, Jacob & Co, që ka bashkuar forcat me këngëtaren e famshme Rihanna dhe kanë sjellë në treg risinë më të fundit ‘A Watch Choker’.

Artistja bëri daljen e saj publike me orën e modelit ‘Brilliant Flying Tourbillon’ në qafë në shfaqjen e modës Louis Vuitton 2023 në Paris.

‘Brilliant Flying Tourbillon’ është e realizuar prej ari të bardhë, me gjithsej plot 368 diamante. Ndërsa rripi i vendosur në qafën e këngëtares është i krijuar me lëkurë aligatori.

Rap Alert on Twitter: "Rihanna cops a new $700,000 watch choker from Jacob  & Co. It's the first time that a timepiece has been worn on a neck.  https://t.co/qXdiaoNyCS" / Twitter

You may also like ...