Header

Pas kritikave, The Weeknd heq dorë nga vazhdimi i “The Idol”

Thuhet se The Weeknd nuk po planifikon një sezon të dytë të “The Idol” mes reagimeve ndaj skenave seksuale në serial.

The Weeknd, , është bashkë-krijuesi i shfaqjes, e cila është kritikuar si “komikisht e keqe”. Vlerësimet për episodin e dytë ranë me 12%, ose më shumë se 100,000 shikues, nga premiera e 11 qershorit. Por një burim i tha Page Six: “Kjo nuk ishte menduar kurrë të ishte një shfaqje e gjatë, ishte gjithmonë … një seri e kufizuar.”

Një tjetër nga HBO tha se “Dera është padyshim ende e hapur , definitivisht nuk është  marrë ende një vendim. Në këtë pikë, kjo është normale në procesin tonë… ne jemi vetëm në dy episode.” Burimi shtoi se HBO nuk u trondit nga reagimi ndaj The Idol, e cila transmetohet në shërbimin e saj të transmetimit Max. “Është një shfaqje e Sam Levinson dhe ju e dini se çfarë po merrni me një shfaqje të Sam Levinson”.

Lajmi vjen pas British GQ  shkroi se episodi i dytë, i cili u transmetua të dielën, përmbante “skenën më të keqe të se*sit në histori”. The Weeknd reagoi ndaj deklaratës duke  i thënë GQ: “Jo. Nuk ka asgjë seksi në të. Ai më vonë shtoi se skena ishte frymëzuar nga filmi i vitit 1992 “Basic Instinct” dhe  nga regjisori i tij, “mbreti i thrillerit satirë të viteve ’90” Paul Verhoeven, i cili gjithashtu drejtoi filmin famëkeq “Showgirls”. “Po, ka momente ‘seksi’ në filmat eVerhoeven, por ka momente të tjera që janë shumë gazmore ,” shtoi këngëtari.

You may also like ...