Header

Një nënë si Jennifer Lopez: Unë jam polici i keq

Jennifer Lopez është një nga njerëzit më të njohur në botë dhe, pavarësisht se shumë mendojnë se gjithçka është e mrekullueshme në jetën e një personi të famshëm, e vërteta është se ajo mund të kalojë edhe periudha të vështira në jetën e saj personale.Së fundmi këngëtarja 53-vjeçare ka folur për marrëdhënien që ka me binjakët e saj 15-vjeçarë, Max dhe Emme, të cilët i ndan me ish-bashkëshortin Marc Anthony.

Ajo vuri në dukje se në rritjen e fëmijëve të saj me bashkëshortin e saj Ben Affleck, ajo ka qenë më shumë si “polici i keq” sesa një “polic i mirë”. “Mbaj mend që mamaja ime më tha: ‘Unë jam gjithmonë polic i keq, duhet të të disiplinoj”, tha Lopez për “The View” për nënën e saj, Guadalupe Rodriguez. “Dhe ka një të vërtetë në këtë”.

Këngëtarja 53-vjeçare pranon se tani është në një kohë kur po përpiqet të integrojë familjen e saj me atë të partnerit të saj aktual, regjisorit dhe aktorit Ben Affleck. Affleck ndan tre fëmijë me ish-gruan e tij, Jennifer Garner: Violet, 17, Seraphina, 14 dhe Samuel, 11. Siç rrëfen ajo, është një kohë shumë e ndërlikuar për fëmijët e saj.

“Unë po e përjetoj adoleshencën e tyre tani”, shpjegoi Lopez. “Kjo është koha kur fëmijët nuk duan të flasin me prindërit dhe pasi ata po individualizohen. Dhe është e gjitha e nevojshme. Dhe intelektualisht, e kuptoj, por zemra ime, dhemb”.

Megjithatë, nuk është hera e parë që këngëtarja flet për lidhjen e saj me fëmijët e saj, pasi më parë e kishte bërë këtë në “The Ellen DeGeneres Shoë” në shkurt 2022. “Mendoj se janë shumë krenarë. Ata më duan mua, unë i dua ata”, tha Lopez. “Ne të tre jemi super, super të afërt”.

You may also like ...