Header

Meghan Markle mund të kthehet në familjen mbretërore me një kusht

Sado e rreptë që mund të duket familja mbretërore britanike, ka disa “kushte”. Pra, edhe nëse Meghan Markle është një “flamur i kuq” për familjen mbretërore, ajo mund të kthehet në pallat. Por vetëm nëse plotëson një kusht të caktuar, sipas autorit mbretëror Tom Quinn.

Çfarë duhet të bëjë Meghan Markle nëse dëshiron të kthehet në pallat?

 “Unë mendoj se është e mundur që Meghan të kthehet. Ajo sigurisht që duhet të jetojë në Angli dhe, në mënyrë shumë të matur, të fillojë të bëjë atë që bën familja mbretërore. Përkundrazi, nuk mendoj se ajo mund të kthehet nëse dëshiron që Royals të kërkojë falje. As nëse pret që familja mbretërore të ndryshojë plotësisht. Ata thjesht nuk mund ta bëjnë këtë”, ka thënë autori sipas Express.

Deklarata vjen pas publikimit të kartolinës vjetore të Krishtlindjeve të Sussex-it. Në të, ata shkruan: “Ju urojmë pushime të lumtura. Faleminderit për gjithë mbështetjen në 2023!”

Kujtojmë se Dukesha e Sussex dhe bashkëshorti i saj Princi Harry u larguan nga familja mbretërore në vitin 2020. Muaj pasi njoftuan largimin e tyre, ata u shpërngulën në SHBA. Ata tani jetojnë në Montecito, Kaliforni, me fëmijët e tyre Archie dhe Lilibet.

Që nga largimi i tyre, Meghan dhe Harry kanë bërë akuza të ndryshme në lidhje me Monarkinë. Madje ata kanë dalë publikisht me pikëpamjet e tyre në intervista zbuluese, dokumentarë dhe kujtime.

You may also like ...