Header

Luizi deklaron se Zhaklina e ka personale me të: ‘Ta ndajë mendjen është banore apo opinioniste’

Sikurse një pjesë e publikut, edhe Luizi vetë ka bindjen se Zhaklina sulmon vetëm atë.

Spektaklin e kaluar ata patë një diskutim të fortë për një koment që banori bëri ndaj Jorit, të cillin opininistja e cilësoi seksist. Por ndërsa edhe Kristi përdori fjalor të tillë ndaj Jorit dhe Deas, Zhaklina nuk e kritikoi. Dhe kjo gjë është diskutuar mes banorëve.

Luizi tha se Zhaklina e ka personale me të dhe se nuk e ka ndarë ende mendjen nëse do të jetë banore apo opinioniste.

“Zhaklina ta ndajë mendjen a do të jetë opinioniste, apo banore. Këtë nuk e ka ndarë akoma ajo. Ti i thua steriotipe dhe nuk tha gjë, nuk komentoi se është me ty, sd’o me të nxjerrë ty keq, do me më nxjerrë mua. Pse nuk të tha ty Zhaku pse i thua vajzës se ke veç dy situata me meshkuj, pse nuk tha? Do me të mbajt në sqetull, do me mbajt shokun. Ka qenë edhe vjet një rast, Balina mbante anën e Donaldit non-stop vetëm e mbronte”, tha Luizi.

You may also like ...