Header

Luiza Gega rrëfen planet për martesë dhe fëmijë

E ftuar në ‘Në kurthin e Piter Pan’, Luiza Gega foli për planet e së ardhmes për martesë dhe fëmijë.

Gazetarët e vegjël e vunë para pyetjeve për martesën dhe mëmësinë.

Ajo u shpreh se edhe ky vit do të jetë i përqendruar në realizimin e objektivave të saj. Gjithashtu, shtoi se ka shumë dëshirë të bëhet nënë.

Rikujtojmë se atletja Luiza Gega po jeton një histori dashurie me trajnerin e saj Taulant Stërmasi. Ndonëse po e mbajnë lidhjen e tyre hermetike, marrëdhënia e tyre është e konsoliduar.

You may also like ...