Header

Louis Vuitton nxjerr në shitje çizmet që imitojnë këmbën e një femre, me një çmim marramendës

Marka e modës, Louis Vuitton, ka lancuar së fundmi çizme që imitojnë këmbën e një femre.

Qëllimi i këtij edicioni të modës është të krijojë një iluzion optik dhe ato janë krijuar për të imituar këmbën e një gruaje në atë mënyrë që të duken si këpucë të zeza me taka dhe çorape të bardha sipër nyjave.

Çizmet mund të blihen në versione të shkurtra dhe të gjata, por kur bëhet fjalë për materialin që imiton lëkurën e njeriut, ato vijnë në dy ngjyra. Çmimi aktual i këtyre çizmeve në faqen zyrtare të Louis Vuitton është 2.470 dollarë amerikanë (2.279 euro).

Influencuesja, Isabelle Allain, që ndiqet nga më shumë se 1.4 milion njerëz, ndau entuziazmin e saj për këto çizme, duke thënë se i donte që në momentin që i pa në pasarelë.

Megjithatë, ndjekësit e saj në përgjithësi nuk janë entuziastë për çizmet dhe shumica prej tyre mendojnë se janë shumë të shtrenjta.

Louis Vuitton's latest 'illusion boots' look like a human leg. Internet is  baffled

Louis Vuitton unveils boots worth Rs 2 lakh, internet says they look like  'prosthetic legs'

You may also like ...