Header

Lamtumire Brian Dennehy, sherifi i ‘Rambo’

Është ndarë nga jeta Brian Dennehy, aktori i famshëm edhe për rolin e sherifit William Teasle në filmin ‘Rambo’, në 1982. Ai ishte 81 vjeç dhe vdekja ka ardhur si pasojë e shkaqeve natyrale në shtëpinë e tij në Connecticut.

I njohur në kinema dhe në teatër për aftësinë e tij për të interpretuar rolin e të keqit, Dennehy kishte fituar dy Tony Awards, një Golden Globe dhe ishte nominuar për 6 Emmy. Sylvester Stallone e ka kujtuar aktorin me një twitter prekës.
foto galeri

You may also like ...