Header

Kylie Jenner është penduar për operacionet estetike!

Familja Kardashian është një nga perandoritë më të rëndësishme mediatike. Ato njihen për shkak të operacioneve të shumta estetike që kanë bërë për të përmirësuar pamjen e tyre fizike dhe për të vendosur standarde bukurie. Mesa duket, Jenner i vjen keq për promovimin e kësaj kulture të bukurisë perfekte.

Kylie Jenner ka folur së fundmi në trailerin e sezonit të ri të reality shoë-t, “The Kardashians”, ku u shpreh se sa shumë i vjen keq për operacionet që ka bërë. Përveç kësaj, ajo pranoi se familja e saj ka vendosur standarde bukurie që kanë ndikuar në vetëvlerësimin e grave të tjera.

“Mendoj se të gjitha ne duhet të bisedojmë për standardet e bukurisë që kemi vendosur”, siguroi Kylie. Pronarja dhe biznesmenia e Kylie Cosmetics, gjithashtu siguron se është e shqetësuar për shëndetin mendor të Stormit të vogël, pasi ka frikë se do të ndjekë hapat e saj vetëm për të marrë miratimin e shoqërisë.

“Nuk dua që vajza ime të ndjekë hapat që kam bërë unë”, tha Kylie. “Do të doja të mos kisha prekur kurrë asgjë për të filluar gjithçka kam bërë”.

You may also like ...