Header

Kjo ishte dëshira e fundit e Matthew Perry para se të ndahej nga jeta

Matthew Perry shprehu dëshirën e tij për mënyrën se si donte të kujtohej, një dëshirë që nuk rrotullohej rreth rolit të tij ikonik në Friends.

Matthew Perry donte të ndihmonte të tjerët që po luftonin me abuzimin me drogën përpara vdekjes së tij tragjike. Sipas People, ylli i “Friends” planifikoi të krijonte një organizatë për të ndihmuar ata që vuanin nga problemet e abuzimit me substancat.

Në kujtimet e tij, Friends, Lovers and Big Terrible Thing, Perry përshkroi problemet e tij të varësisë, duke shpjeguar se ai mori pjesë në rreth 6000 takime të Alkoolistëve Anonimë dhe shkoi në rehabilitim 15 herë.

Përveç kësaj, ai vlerësoi se shpenzoi rreth 9 milionë dollarë duke u përpjekur të çlirohej.

Në vitin 2013, ai themeloi Perry’s House në rezidencën e tij në Malibu për burrat që vuanin nga alkoolizmi.

Aktori kishte përfunduar një program rehabilitimi 28-ditor në vitin 1997 për varësinë nga Vicodin dhe më pas një periudhë tjetër në rehabilitimin për opioidet (OxyContin) dhe varësinë ndaj alkoolit në 2001. Ai u shtrua përsëri në spital në 2002 dhe hyri në rehabilitim në Marina del Rey, Kaliforni.

You may also like ...