Header

9 mars, kukulla ikonë Barbi mbush 65-vjeç

Barbi mbush 65-vjeç!

Për nder të ditëlindjes së saj të madhe, Mattel ka nxjerrë në treg një kukull të re në festë. Nëse ajo duket pak e njohur, kjo ndodh sepse ajo u frymëzua nga Barbie origjinale e vitit 1959.

Barbie e re “Jashtëzakonisht magjepsëse” ka veshur një fustan bardh e zi të gjatë deri në dysheme, të shoqëruar me syze dielli me sy mace, me flokët e saj në një stil voluminoz gjysmë lart, gjysmë poshtë. Ansambli dhe aksesorët e rinj të kukullave janë një nuancë e stilit retro të pamjes së dashur të rrobave të banjës të kukullave të vitit 1959.

Për të festuar ditëlindjen dhe në përpjekje për të ecur në një hap me kohën, Mattel po nxjerr në treg gjithashtu një seri të re kukullash, përfshirë Barbin në karrierë dhe modelet që frymëzojnë vajzat e vogla, një astronaut dhe një spikere lajmesh janë mes kukullave të reja që kompanija e lodrave do të prezantojë.

Mattel ka bërë shumë ndryshime gjatë viteve, duke prezantuar lloje të ndryshme kukullash, në përmasa të ndryshme trupore dhe ngjyra të ndryshme lëkure.

Më shumë se një miliard kukulla Barbi janë shitur që nga debutimi i saj në panairin amerikan të lodrave në New York më 9 mars 1959.

Barbie celebrates 65th anniversary with 'Incredibly Glamorous' doll - ABC News

You may also like ...