Header

Dua Lipa në listën e grave më me ndikim në botë!

Për të dytin vit radhazi, gazeta prestigjioze britanike “The Independent” ka publikuar listën e grave më me ndikim në botë, një listë e përbërë nga 50 zonja e zonjusha nga fusha e artit, politikës, biznesit, medias, sportit etj.

Lista e “The Independent” me 50 gratë më të fuqishme apo më me ndikim në botë për këtë vit u publikua sot më 8 Mars, në Ditën Ndërkombëtare të Gruas.

Në këtë listë, “The Independent” ka përfshirë edhë këngëtaren me origjinë shqiptare Dua Lipa, e cila është në kulmin e suksesit të saj me këngët e njëpasnjëshme hit, teksa ditët e fundit arriti një tjetër sukses, si këngëtarja më e dëgjuar në “Spotify”.

Dua Lipa, aktualisht 28 vjeç, njohu shpërthimin e saj në karrierë në moshën 25-vjeçare. Ajo dhe familja e saj u zhvendosën në Britani të Madhe pas luftës në Kosovë që i detyroi të largoheshin.

Më herët, Dua Lipa ka kritikuar politikat qeverisëse që kanë të bëjnë me migracionin, ndërsa së fundmi ka bërë thirrje për armëpushim në Gaza.

You may also like ...