Header

Kim Kardashian pjesë e një seriali për jetën e Elizabeth Taylor

Kim Kardashian është vendosur të jetë producente ekzekutive dhe të luajë në një serial dokumentar të ardhshëm për Elizabeth Taylor.

You may also like ...