Header

Këngëtari i njohur Blake Shelton nderohet me yllin e “Hollywood Walk of Fame”!

Blake Shelton është nderuar së fundmi me një yll në “Hollywood Walk of Fame.”

“Kam ndalur së kontrolluari gjërat nga lista ime e arritjeve të mëdha në jetën time kur u martova me Gwen, kështu që kjo është vetëm qershia mbi tortë,” tha trajneri i Voice. “Të dua shumë dhe kjo është gjëja e mrekullueshme që ka ndodhur gjatë këtij udhëtimi.”

Stefani nderoi bashkëshortin e saj në podium, duke e quajtur atë një “djalë të veçantë” i cili “i ka qëndruar gjithmonë besnik vetes”. “Ai është i përulur, është i sinqertë dhe më besoni, kudo që shkojmë të gjithë ndihen sikur e njohin Blake Shelton,” tha Gwen. “Blake, ti je një qenie e rrallë njerëzore. Arsyeja pse Blake Shelton është këtu sot në Hollywood Walk of Fame është sepse ti je pjesë e ëndrrës së vendit, ëndrrës së Hollivudit dhe je pjesë e ëndrrës amerikane. Dhe të gjithë e dinë që ti je ëndrra ime e realizuar. Të dua”, përfundoi Stefani.

Gwen Stefani and Sons Make Public Appearance With Stepdad Blake Shelton

Me familjen e tij të pranishëm, Shelton gjithashtu bëri homazhe për vëllain e tij të ndjerë Richie, i cili vdiq në një aksident me makinë në 1990. “Familja ime është e gjitha këtu, meqë ra fjala, nga Oklahoma. Po flisja me mamanë time këtë mëngjes dhe po mendoja vetëm se çfarë do të them kur të ngrihem këtu,” tha Shelton. “Ajo më thotë: “Do të doja që Richie të kishte qenë këtu për të parë këtë dhe gjithçka që keni bërë”. Kështu që unë ia dedikoj yllin tim në këtë Walk of Fame vëllait tim Richie.”

You may also like ...