Header

Kate Middleton kaq e thjeshtë, vesh atlete 45€ me pantallona Zara

Nëse ka ndonjë gjë që kemi mësuar nga stili i Kate Middleton, është se ajo nuk shpenzon aq shumë për modën, veçanërisht për këpucët.

Për një ngjarje SportsAid në Londër në Stadium në Stratford, nëna e tre fëmijëve na habiti me një pamje të thjeshtë për t’u kopjuar, të cilën ajo e përfundoi me atlete 45€ nga shitësi britanik Marks & Spencer dhe një palë pantallona Zara.
Kaq e thjeshtë shfaqet Kate, nje shembull për t’u ndjekur.

You may also like ...