Header

Kanye West ka një kërkesë publike Kim: “Largoji fëmijët nga shkolla”

Kanye West i ka kërkuar publikisht ish-bashkëshortes së tij Kim Kardashian që t’i largojë fëmijët e tyre nga “shkolla e tyre e rreme për të famshëm”. Dyshja, të cilët janë divorcuar që nga viti 2021, kanë katër fëmijë: North, 10, Saint, 8, Chicago, 6 dhe Psalm, 4.

Që nga ndarja e tyre e bujshme, dyshja kanë pasur debate se si t’i rrisin fëmijët e tyre.

“Kim nxirr fëmijët e mi nga Sierra Canyon, tani është një shkollë e rreme për të famshmit që përdoren nga ‘sistemi’”, shkroi reperi me shkronja kapitale në Instagram të mërkurën mbrëma.

Ai shtoi në mbishkrim: “Në këtë pikë të gjithë e dinë se për çfarë është fjala kod “sistem”. Unë u largova nga babai nga sistemi dhe sistemi më largoi nga fëmijët e mi.

Katër fëmijët ndjekin shkollën Sierra Canyon me kohë të plotë dhe më pas kanë aktivitete jashtëshkollore në West’s Donda Academy, një shkollë private e krishterë e hapur nga reperi në 2022 dhe e emëruar pas nënës së tij të ndjerë Donda West.

Frustrated' Kim Kardashian wants ex Kanye West to keep 'made up' issues with  children off social media

You may also like ...