Header

Thjeshtë më e mira! Tina Turner, jeta e saj në foto

Tina Turner, këngëtarja legjendare e Rock’n’Roll nuk jeton më. Ajo u shua në moshën 83-vjeçare pas një beteje të gjatë me kancerin. E adhuruar për zërin e fuqishëm dhe energjinë e jashtëzakonshme, ajo do të mbahet mend përgjithmonë me këngë si River Deep, Mountain High, What’s Love Got to Do With It dhe The Best! Në një homazh kushtuar këngëtares The Guardian përcjell jetën e saj në foto.

26 Nëntor 1939, Tina Turner ishte 24 vjeçe
Tina Turner me ish-bashkëshortin Ike Turner, 1961
Ike & Tina Turner në skenë 1964
Ike & Tina Turner, 1966
Ike dhe Tina Turner me producentin Phil Spector,1966
Tina Turner duke performuar në Wembley Studios, Londër, 1966
Tina Turner, New York City, 25 Nëntor 1969
Tina Turner në studio, 1969
Tina Turner duke performuar në Madison Square Garden në New York City, 28 Nëntor 1969
Ike & Tina Turner me djalin e tyre dhe thjeshtërit; Michael Turner, Ike Turner Jr, Craig Hill dhe Ronnie Turner; 1972
Tina Turner, Kopenhagë, Danimarkë, 1972
Tina Turner, 1975, në filmin Tommy
Tina Turner, Hammersmith Odeon, Londër, 1975
Tina Turner, 1976
Amsterdam, 22 Prill 1979
Tina Turner, Los Angeles, 1980
Tina Turner, New York City, Maj 1981
Rod Stewart, Tina Turner dhe Alana Stewart, 1981 New York City
Tina Turner dhe Andy Warhol, në një 1981
Tina Turner në Hammersmith Odeon, London, Prill 1982
Tina Turner me Lionel Richie, 27 Shkurt 1985
David Bowie dhe Tina Turner, Angli, 23 Mars 1985
Tina Turner në 1985, në filmin Mad Max Beyond Thunderdome
Tina Turner me Mick Jagger, 13 Korrik 1985
Tina Turner me Cher, 1985
Paul McCartney dhe Tina Turner në Wembley Arena, Londër, 20 Qershor 1986
Tina Turner, Londër, 16 Dhjetor 1986
Tina Turner Mynih, Gjermani, 5 Mars 1987
Tina Turner, 1988, në Rio de Janeiro, Brazil
Tina Turner dhe Erwin Bach, në ditëlindjen e saj të 50 në Londër, Nëntor 1989. Çifti u njoh në 1986 dhe u martuan në 2013-n, në Zvicër.
Tina Turner këndoi kolonën zanore për filmin e 1995 të James Bond, GoldenEye
Tina Turner me Elton John 13 Prill 1999
Tina Turner me Giorgio Armani, Shtator 2003
Tina Turner me Presidentin amerikan George W Bush dhe Laura Bush në Shtëpinë e Bardhë4 Dhjetor 2005
Beyoncé dhe Tina Turner 10 Shkurt 2008
Tina Turner dhe Giorgio Armani në Francë, ku u nderuan e urdhrin e lartë Légion D’Honneur, nga Presidenti Nicolas Sarkozy, 3 Korrik 2008
Tina Turner, 1 Dhjetor 2008
Tina Turner, 3 Mars 2009
Tina Turner, Hamburg, 3 Mars 2019

You may also like ...