Header

Finalja e Super Bowl LVIII thyen rekord shikueshmërie në SHBA

Finalja e Super Bowl LVIII ishte ndeshja me e shikuar e gjeneratës.

Ndeshja mes Kansas City Chiefs dhe San Francisco 49ers ka thyer një rekord shikueshmërie në Amerikë, duke arritur prej 123.4 milionë shikuesisht.

Shikueshmëria iu afrua rekordit televiziv të vendosur që nga zbritja e njeriut të pare në Hënë me anijen Apollo 11 që ka një rekord prej 125-150 milionë shikuesish.

Finalja theu rekordin e mëparshme për shikueshmëri të finales së vjetshme të Super Bowl mes Kansas City Chiefs dhe Philadelphia Eagles, ku Chiefs dolën përsëri fitues duke kthyer rezultatin në pjesën e dytë përpara një audience prej 115 milion shikuesish.

You may also like ...