Header

Elon Musk zbulon se çfarë do të bëjë me “X”-in

Pronari i platformës X ka publikuar një video të shkurtër që flet shumë për lëvizjen e radhës që do të bëjë.

Janë të njohura planet e Elon Muskut, i cili dëshiron të përdorë platformën X për të krijuar një aplikacion për të gjithë, sipas modelit kinez WeChat

Kjo është një nga arsyet kryesore pse bleu Twitter-in, një rrjet me një numër të madh përdoruesish, transformimin e të cilit nisi të punonte menjëherë pas blerjes, gjë që shumë përdorues të mëparshëm nuk e pritën me entuziazëm.

Përveç rrjetit social, Musk nga X dëshiron të krijojë një platformë për komunikim dhe pagesa, dhe dëshiron t’i kushtojë shumë rëndësi përmbajtjes video.

Se çfarë do të bëjnë konkretisht nuk dihet saktësisht, pasi ai ka postuar një video 12 sekondëshe duke njoftuar X TV në profilin e tij X.

Video nuk zbulon shumë, por Musk njoftoi muajin e kaluar se aplikacioni do të jetë identik me atë që ofron YouTube përmes aplikacionit të tij të televizorit inteligjent.

You may also like ...