Header

Demi Lovato zbulon se ka humbur dëgjimin dhe shikimin pas mbidozës në vitin 2018!

Pesë vjet më parë, Demi Lovato pothuajse pësoi një mbidozë fatale nga droga e mbushur me fentanil. Sipas një interviste të re me Andy Cohen të Sirius XM, kantautori zbuloi se mbidoza i ka shkaktuar probleme të vazhdueshme shëndetësore.

“Unë nuk do ta ndryshoja rrugën time sepse nuk jam penduar. Gjëja më e afërt për të cilën jam penduar është kur e teprova dhe do të doja që dikush të më kishte thënë, një, se isha e bukur, sepse nuk e besoja,” tha ajo. “Dhe dy, do të doja që dikush të më kishte thënë se nëse ulesh vetëm me dhimbjen, ajo kalon.”

Lovato, e cila është rikthyer nga përdorimi i përemrave të tyre/saj për të, gjithashtu tregoi se ajo nuk drejton më makinën sepse:

“Unë kam dëmtim të shikimit dhe dëmtim të dëgjimit edhe sot e kësaj dite. Është një kujtesë e përditshme, e vazhdueshme. Sa herë që shikoj diçka … si, kam pika qorre në shikimin tim kur shikoj fytyrën tuaj. Dhe kështu është një kujtesë e vazhdueshme për të qëndruar në rrugën e duhur sepse nuk dua që kjo të ndodhë më kurrë.”

Lovato ka qenë shumë e sinqertë për luftën e saj me sëmundjet mendore dhe madje ka inkurajuar fansat e saj më të rinj që të fillojnë të flasin hapur për të tyret.

“Hera e parë që shkova në trajtim ishte kur isha 18 vjeç,” tha Lovato me NBC në fillim të këtij viti. “Unë shkova për çrregullimin tim të të ngrënit dhe shkova për vetëlëndim dhe probleme emocionale. Dhe kur dola me atë përvojë, u përballa me vendimin: ‘Mbaje gojën mbyllur dhe mos thuaj asgjë’ ose ‘Ndani përvojën tuaj forcën dhe shpresën me një person tjetër me shpresën se kjo do të ndikojë tek ata në një mënyrë pozitive. ‘

You may also like ...